Referenciák

Referenciáink különböző országokból és számos iparágból.
2022. november 25.

Szirtaki a tengerparton

A görögországi Thassos szigete tökéletes nyaralóhely. Az egykori halászfalu, Potos ma népszerű üdülőhely. A San Antonio Beach Multiplex étterem közvetlenül a homokos tengerparton található és a mediterrán konyha hagyományos receptjeinek széles választékát kínálja.
2022. november 16.

Tigrisüvöltés hangosítással

A Schwerin Állatkertben több mint 2400 állat és 154 faj van otthon. A tigrisekkel, orrszarvúkkal, zsiráfokkal és sok egyéb fajjal rendelkező természetes állatkert már évek óta örömet okoz kicsiknek és nagyoknak. Évente több mint 200 000 látogatóval a Schwerin Állatkert Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartomány székhelyének egyik turisztikai vonzereje.
2022. október 20.

Wellness és tökéletes hang

A Bad Sachsában található Salztal Paradies élményfürdő a déli Harz-hegység kedvelt kalandos kirándulási célpontja, 5000 négyzetméteres medencével és szaunával várja a víz és a wellness szerelmeseit.
2022. december 5.

Így üvöltsd túl a riválisod

„WHU Euromasters”, a németországi Vallendarban rendezik meg évről-évre. Ezen az 1997-es kezdet óta számos, Európa különböző egyetemeiről érkező diák méreti meg magát többféle sportágban. Minden év novemberének első hétvégéjén több, mint 2000 fiatal száll versenybe egymással.
2022. november 28.

Dante: Pokoli jó hangzás

A négycsillagos Hotel Heidegrund az idilli tájairól ismert nématországi Alsó-Szászországban, egy nagy szabadidős övezetben található. A családi kézben lévő konferencia- és üzleti találkozókra specializálódott szálloda több mint 50 tágas szobával, széleskörű gasztronómiai kínálattal, akár 280 fős konferenciateremmel és 400 négyzetméteres wellness részleggel várja az utazókat és konferenciavendégeket.
2022. november 17.

A szépség és a hangosítás

A SPA VILLA a türingiai Eichsfeld idilli régiójában található. Modern szépség- és wellness üdülőhely. Tökéletes pihenést és kikapcsolódást kínál a wellness szerelmeseinek.
2022. október 27.

Motoball és Monacor

A mecklenburgi-pomerániai MSC Jarmen klub a "Motoball" sportra specializálódott, a Motoball Bundesliga északi csoportjában játszik, és több mint 400 nézőt fogad a hazai mérkőzésekre.
MIELŐTT KILÉPSZ

TÖLTSD LE INGYENESEN!

Vidd magaddal a Monacor 2022-es katalógusait!
LETÖLTŐM MOST
close-link

Kérd ingyenes katalógusunkat.

Három részletes MONACOR katalógus teljesen ingyen.
KÉREM A KATALÓGUST!
close-link
Click Me